Snickeri- & byggtjänster i Ronneby & Karlskrona

Vi utför små och stora utifrån ert önskemål. Många av våra tjänster är ROT-avdragsberättigade.

Kontakta oss

Renovering

Har du köpt ett renoveringsobjekt eller är det dags att uppdatera köket hemma? Vi är med dig från början till slut och förser dig gärna med tips och råd för att förverkliga dina byggdrömmar. Vi utför totalentreprenad i Ronneby och Karlskrona. Hos oss får du en heltäckande plan för hur rummet kommer att se ut och vilken design som lämpar sig bäst för bostaden. Danskens Bygg utför renovering av bland annat:

 • Huset

 • Badrummet

 • Köket

 • Gäststugan

 • Garaget

 • Veranda

 • Trappor

Vi tar hänsyn till dina önskemål och förutsättningar inför renoveringen och ser till att du som kund blir nöjd.

Tillbyggnad

Vill du bygga till ett nytt rum till huset, eller är det en ny veranda som ska byggas? För dig som privatperson kan projektet kännas riktigt kul och svårt samtidigt. Låt oss som är experter på tillbyggnader leda dig. Oavsett vad för funderingar och byggdrömmar du har kan vi hjälpa dig att förverkliga dem. Vi har omfattande erfarenhet och hög kompetens för att arbetet ska vara av högsta kvalitet. Med vår känsla för detaljer och design kan du vara säker på att arbetet blir väl utfört enligt dina önskningar.

Med oss får du följande:

 • Tydliga offerter

 • Visualisering Vi hjälper dig att designa insidan av hemmet.

 • Tydlig information om material Fördelar med olika material, kostnader osv.

 • Erfarna hantverkare

Nybyggnation

Har du köpt en tomt som står tom? Har du planer på att bygga ett nytt hus där eller något annat från grunden? Med oss behöver du inte oroa dig då vi hjälper dig med byråkratin gälande bygglov och annat som behöver vara på plats innan nybyggnation börjar. Vi utför allt från schaktning av marken till det färdiga huset som du sedan ska flytta in i.

Måleri

Börjar väggarna se slitna ut, eller tycker du att fasaden ser allmänt sliten och försummad ut? En sliten vägg eller en flagnad fasad är en tråkig åsyn som försämrar helhetsintrycket av fastigheten eller bostaden ifråga och drar ned värdet.

Med oss får huset nytt liv och ny färg. Med oss njuter du av att vistas i i det nymålade rummet och älskar att titta på den färggranna blänkande fasaden. Låt oss ge ditt hem ett lyft genom att måla om fasaden och väggarna. På så sätt förhöjs helhetsintrycket. Kontakta oss så kan vi titta på hur det ser ut i bostaden och vad som behövs.

Takbyte

Ser du att taket har drabbats av mögel, luktar konstigt, visar spår av fukt eller läcker vatten? Då är det dags att byta tak. Takbyte är en lönsam investering som i vissa fall kan till och med höja försäljningsvärdet av huset. 

Ett tak har viktiga funktioner för huset. Rätt takmaterial isolerar huset bättre, förhindrar fukt och sänker energikostnader. Dessutom håller ett nytt tak allt mellan 50-100 år, beroende på vilket material som används. Med vår expertis och känsla för detaljer kan vi hjälpa dig byta ut taket och se till att dess utseende är tilltalande och i tiden rent trendmässigt.

Stenläggning & Plattsättning

Är det dags att snygga till husets trädgård i Ronneby eller Karlskrona?
Marksten och markplattor är det perfekta sättet att få en riktigt fin look i och runtomkring huset, vid entrén, uppfarten eller trädgården. Vi är erfarna stenläggare och kan erbjuda våra kunder kompletta helhetslösningar. Med vår hjälp kan du som kund låta oss på Danskens Bygg sköta jobbet så kan du fokusera på annat.

 Vi anlägger vackra gångar i trädgården, utför stenläggning av entré och anlägger ny uppfart bland annat. Oavsett om du är en privatkund eller företagskund är du välkommen att kontakta oss för stenläggning och platsättning.

Försäljning & anläggning av pool

Tänk dig att du vaknar en underbar sommarmorgon och påbörjar den genom att svalka dig med ett skönt dopp. Vi kan hjälpa dig att förverkliga den drömmen. En pool är ett riktigt bra sätt att öka livskvaliteten och höja bostadens värde. Dessutom är det en underbar plats för nära och kära att samlas kring och skapa massor av minnen som exempelvis grillningar och födelsedagsfiranden. Vi säljer ett brett utbrud av pooler och anlägger dem åt dig i Ronneby och Karlskrona. Kontakta oss så hjälper vi dig med bedömning av rekommenderad pool och kostnadsförslag. Vi är med dig under hela resan, från skiss till färdigt bygge.